OK Lliga Plata

L’Hipoteca Girona perd la final amb el Vendrell (1-2)

Derrota de l’Hipoteca Girona Club d’Hoquei en la final de la Lliga Catalana Plata, la quarta edició de la qual es disputava a Roda de Ter, per 1-2 contra el Vendrell. El conjunt gironí havia superat el Cerdanyola en la semifinal per 4-2. Marc Cañellas obria el marcador, assistit per Jordi Ferrer en una transició ofensiva, quan només quedaven 49 segons per acabar la primera meitat (0-1). El Girona havia estavellat un llançament al pal i els del Baix Penedès havien desaprofitat un penal. Ferretti marcava el 0-2 quan el Girona estava a punt de recuperar el quart jugador, Marc Grau, a 11:54. Àlex Grau de cullera a 6:10 minuts feia l’1-2 i malgrat el setge a la porteria de Xevi Arcas però l’autor del gol gironí, quan no havia passat ni un minut, era sancionat amb la segona blava per protestar un penal picant amb l’estic al terra.