OK Lliga

El viatge al passat de Cabestany

Hoquei sobre patins. El triomf anterior del tècnic en l’OK Lliga datava de fa 10 anys i 5 mesos, amb el Vendrell i també contra el Noia

Les aventures europees al Breganze (2014-2015) i el Porto (2015-2021) i haver estat el tècnic de la selecció espanyola (2021-2024) han fet que Guillem Cabestany hagi trigat deu anys i cinc mesos a tornar a assaborir una victòria a l’OK Lliga. Diumenge, el Parlem Calafell va superar el Noia Freixenet per 4-1 en el començament de la competició i el triomf anterior l’havia assaborit amb el Moritz Vendrell el dimarts 13 de maig de 2014 precisament contra el Noia (6-2). A banda del tècnic de Sant Pere de Riudebitlles, en el duel de diumenge hi havia tres supervivents més. Sergio Miras, ara pal de paller al Calafell, era jugador del Vendrell. També ho era el davanter madrileny Carlos Cortijo Cortigol, que al Joan Ortoll es va estrenar a la banqueta del Noia. A les files de l’equip sadurninenc, continua fent gols Aleix Esteller. El Vendrell de Cabestany, que passa a la història pels seus dos increïbles títols de copa conquerits a Oviedo el 2013 en la final contra el Reus i a Lleida el 2014 davant el Barça i per la CERS guanyada el 2013, va acabar cinquè l’OK Lliga, al davant precisament del Noia, però va perdre les quatre darreres jornades de la fase regular –no hi havia play-off– contra el Reus, el Barça, el Liceo i el Lleida. Un Tormalet que se li va fer de mal digerir.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)