Més hoquei

El Vila-sana i el Palau jugaran la final catalana de la Supercopa

El Vila-sana Coop d’Ivars, que ha derrotat al Telecable, que defensava el títol, per 2-5 i el Generali Palau, que ha eliminat l’Esneca Fraga, l’amfitrió i campió d’Europa, en la tanda de penals, jugaran demà diumenge a la Franja (11.30 h per Esport 3) la final de la quarta edició de la Supercopa d’Espanya. El conjunt del Pla d’Urgell, subcampió d’Europa els dos últims cursos i també subcampió de la Supercopa l’any passat –0-0 i derrota en els penals en la final contra el Telecable–, busca el primer títol de la seva història per trencar la malastrugança. Amb Luchi Agudo dirigint les operacions, ha estat superior al Telecable.

La segona semifinal ha estat força més igualada. Laura Puigdueta ha avançat l’equip vallesà i l’argentina Julieta Fernández ha empatat (1-1). No hi ha hagut gols en la pròrroga, un fet habitual. En els penals, Sanjurjo ha fet el primer pel Fraga. El Palau ha fallat els tres primers i estava contra les cordes, però Fontdeglòria i Puigdueta han transformat el quart i el cinquè.