Més hoquei

Hi haurà final catalana a la Franja

Hoquei sobre patins. El Vila-sana i el Palau se citen avui a Fraga per decidir la supercopa (11.30 h per E3)

Telecable 2 Vila-sana 5

TELECABLE:Hidalgo, Lolo, Roces, Ferreira, Igualada, Almeida, Cobián, Anido i Gallo.VILA-SANA COOP D’IVARS:Coelho, Silva, Agudo, Gómez i Victòria Porta -equip inicial-; Felamini, Maria Porta, Horche i Anton.GOLS:1-0 (11’) Igualada. 1-1 (22’) V. Porta, de penal. 1-2 (25’) Agudo. 1-3 (30’) Felamini. 2-3 (38’) Lolo. 2-4 (45’) Agudo. 2-5 (47’) Horche.ÀRBITRES:D. Cantos i A. Pérez.FALTES:9 del Telecable i 9 del Vila-sana.

Palau 1 (2) Fraga 1 (1)

GENERALI PALAU:Vicente, Busquets, Casaramona, Florenza i Fontdeglòria -equip inicial-; Puigdueta, Colomer, Salvañà i Codina.ESNECA FRAGA:Ferrer, Fernández, Arxé, Soto i Sanjurjo -equip inicial-; Gutiérrez, Payá, Flix i González.GOLS:1-0 (14’) Puigdueta. 1-1 (18’) Fernández. Penals: Fontdegloria i Puigdueta del Palau i Sanjurjo del Fraga.ÀRBITRES:J.A. Ribó i O. Pérez. Van mostrar targeta blava a Soto, del Fraga.FALTES:9 del Palau i 9 del Fraga.

El Vila-sana Coop d’Ivars, que va derrotar el Telecable, que defensava el títol, per 2-5, i el Generali Palau, que va eliminar l’Esneca Fraga, l’amfitrió i campió d’Europa, en la tanda de penals, jugaran avui a la Franja (11.30 h per Esport 3) la final de la quarta edició de la supercopa d’Espanya. El conjunt del Pla d’Urgell, subcampió d’Europa els dos últims cursos i també subcampió de la supercopa l’any passat –0-0 i derrota en els penals en la final contra el Telecable–, busca el primer títol de la seva història per trencar la malastrugança. Amb Luchi Agudo dirigint les operacions, va ser superior al Telecable.

El Vila-sana va saber sobreposar-se al gol de la jugadora catalana del Telecable Maria Igualada (11’) i va capgirar el partit amb un gol de penal de Victòria Porta en el tram final del primer temps (22’) i dos gols més en els inicis del segon (25’ i 30’). Agudo va signar l’1-2 i Felamini, al segon pal, aprofitant una assistència genial d’Agudo, va fer l’1-3, que va fer mal a les asturianes, molt tancades al darrere però que no van poder llegir la genialitat de la figura argentina. Sara Lolo hi va afegir incertesa amb el 2-3 (38’). Hidalgo, a més, va aturar un penal a Victòria Porta (43’). Però Agudo va prosseguir amb el seu recital i va clavar el 2-4. Felamini, molt inspirada, va assistir Horche, que va sentenciar definitivament la primera semifinal amb el 2-5.

La segona semifinal va ser més igualada. Laura Puigdueta va avançar l’equip vallesà i l’argentina Julieta Fernández va empatar (1-1). No hi va haver gols en la pròrroga. En els penals, Sanjurjo va marcar el primer per al Fraga. El Palau va fallar els tres primers i estava contra les cordes, però Fontdeglòria i Puigdueta van transformar el quart i el cinquè i Laura Vicente va defensar bé la porteria.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)