Més hoquei

El Vila-sana guanya el primer títol de la seva història

El conjunt lleidatà s’imposa en la final de la supercopa d’Espanya en els penals al Palau (3-3 i 3-2)

El Vila-sana Coop. d’Ivars ha guanyat de manera brillant el primer títol de la seva història al imposar-se en la final de la supercopa d’Espanya. El conjunt lleidatà ha guanyat el Generali Palau en els penals per 3-2 després del 3-3 al final del partit. El Vila-sana era l’actual subcampió, i també havia perdut les finals de la lliga europea les dues darreres temporades.

La primera meitat ha estat molt intensa i amb alternatives en el marcador. El Vila-sana ha disposat de la primera gran ocasió, però ha desaprofitat una falta directe, encara que poc després Gimena Gómez ha marcat l’1-0 en el minut 9. En el minut 16 Berta Busquets ha empatat i dos minuts després Elsa Salvañà ha situat per davant al Palau (1-2). El conjunt lleidatà ha desaprofitat una nova falta directa a sis minuts del final, però Maria Felamini ha empatat en la superioritat. El conjunt vallesà també ha disposat d’una falta directe que no ha transformat i amb el 2-2 s’ha arribat al descans.

En l’inici de la segona meitat els dos equips ha baixat el ritme i s’han controlat. Hi han hagut poques ocasions clares. A nou minut del final Victoria Porta ha robat una bola al Palau a mitja pista, ha anat sola a porteria i ha marcat el 3-2. El Palau ha lluitat fins al final, ha disposat d’ocasions i a 25 segons del final Elsa Salvañà ha marcat el 3-3 i s’ha arribat a la pròrroga.

En els temps suplementari cada equip ha tingut una clara ocasions en els darrers minuts de la segona meitat, però no han marcat i s’ha arribat als penals. El conjunt lleidatà s’ha imposat per 3-2 desprès de set llançaments i dos gols de Luchi Agudo i un de Victoria Porta. Anna Casarramona i Laura Puigdueta han marcat pel Palau.