OK Lliga

El Vic i l’Alpicat, dos recent ascendits, sorprenen a dos dels grans, el Liceo i el Reus

Els osonencs sumen el primer triomf contra els gallecs (3-1) i els lleidatans empaten (2-2) enfront els reusencs

Dos dels equips que han pujat a l’OK Lliga aquesta temporada, el Vic i el Lleidanet Alpicat, han sorprès a dos dels grans en aquesta tercera jornada. El conjunt osonenc ha guanyat el Liceo per 3-1, després d’avançar-se amb un 2-0 al descans amb dos gols de Gerard Rovira i mantenir el 3-0 fins a set minuts del final. Ha sigut la seva primera victòria. L’equip lleidatà ha empatat (2-2) a casa contra el Reus Virginias després d’anivellar dos cops el marcador, l’última vegada a poc més de tres minuts del final.

Amb la derrota del conjunt gallec només queden dos equips amb el ple de victòries al capdamunt de la classificació, el Barça i el Parlem Calafell. Els blaugrana han derrotat clarament el Pons Lleida per 9-4, amb tres gols de Ferran Font. mentre que pels lleidatans Nicolas Ojeda també n’ha fet tres. Els penedesencs han superat per 6-4 el Digittecnic Vilafranca en un partit que perdien per 2-3 en l’inici de la segona meitat.

El Noia Freixenet s’ha desfet del Caldes Recam Làser per 4-2, amb dos gols en els últims sis minuts, mentre que el Senergy Sant Just s’ha imposat pel mateix resultat (4-2) al Voltregà Movento Stern en un partit que dominava per 4-2 al descans. L’Igualada Rigat ha perdut a casa per la mínima (0-1) contra l’Alcoi, que ha sumat la seva primera victòria, i ja no hi ha cap equip que no hagi puntuat.