Més hoquei

La Il·lusió al màxim

Hoquei sobre patins. L’Igualada Rigat disputa la semifinal de la copa Continental contra l’Oliveirense conscient del potencial del rival

L’Igualada Rigat afronta aquest cap de setmana la copa Continental amb molta il·lusió i ganes de demostrar que pot plantar cara als millors equips europeus. Els igualadins disputen la copa Continental com a campions de l’Europe Cup i en la semifinal s’enfronten a l’Oliveirense, el subcampió de la lliga europea (19 h). L’altre semifinal enfronta l’Sporting, el campió europeu, i el Follonica, el subcampió de l’Europe Cup. L’Igualada és molt conscient del potencial del seu rival, que a més juga a casa davant la seva afició, però està convençut que si fan les coses que han treballat i tenen efectivitat poden lluitar contra l’equip portuguès.

L’entrenador de l’equip igualadí, Marc Muntané, va explicar abans de partir cap a Oliveira d’Azeméis, a Portugal: “Crec que nosaltres hem de pensar en nosaltres. ” I també va afirmar sobre el rival: “Evidentment és el subcampió de la Champions, i un equip super professional que juga a casa. Nosaltres en el que hem de pensar és a fer be la nostra part.” El tècnic de l’equip igualadí va manifestar: “Hem treballat, l’equip és conscient d’on anem.” Marc Muntané també va destacar com a molt important: “Una altra cosa és que hem d’aprofitar les ocasions, per tant, hem de ser efectius i això ens determinarà el que podem fer el cap de setmana.”

Participants
Sporting CP (Portugal).
Follonica Hockey (Itàlia).
Igualada Rigat (Catalunya).
UD Oliveirense Simoldes (Portugal).
Semifinals
Sporting - Follonica 15 h
Igualada - Oliveirense 19 h
Final
Els dos guanyadors 16 h Els horaris són de Catalunya
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)