Més hoquei

L’Igualada Rigat perd la semifinal de la copa Continental per 1-5

Els igualadins fan un bon primer temps, però l’Oliveirense, que jugava a casa, l’ha superat en la segona meitat

L’Igualada Rigat ha perdut la semifinal de la copa Continental per 1-5 contra l’Oliveirense, que és l’amfitrió d’aquesta final a quatre que es disputa a Oliveira d’Azeméis. Els igualadins han tingut les seves ocasions contra un rival molt potent i que jugava a casa, i han arribat al descans amb un empat (1-1). En el segon temps ha estat on el conjunt portuguès s’ha distanciat. La final serà portuguesa i la repetició de la final de la lliga europea de l’any passat. L’Oliveirense s’enfrontarà a l’Sporting amb el títol en joc.

L’Oliveirense ha iniciat el partit amb molt de ritme i buscant la porteria de l’Igualada, que ha aguantat l’empenta inicial dels locals. La seva primera gran ocasió ha estat un pal en el minut 5 d’Edu Fernández en un contraatac i el joc s’ha començat a anivellar. A partir del minut quinze els igualadins han tornat a patir i el conjunt portuguès ha marcat el 0-1 gràcies a Facundo Navarro a quatre minuts del descans. L’Igualada ha respost molt bé i en una jugada ben trenada Marc Rouzé ha empatat a un minuts del final del primer temps.

En la segona meitat els igualadins han encaixat molt aviat un gol de penal anotat per Marc Torra i sis minuts després, en el 33 Lucas Martínez ha anotat l’1-3. L’Igualada ha disposat d’ocasions en aquesta segona meitat, però no ha acabat de definir en l’última passada o la darrera rematada. L’Oliveirense ha controlat la bola sense arriscar i ha sentenciat en els darrers quatre minuts amb gols de Facundo Navarro i Diogo Abreu.

En la primera semifinal l’Sporting de Portugal ha guanyat per un ajustat 5-4 en la pròrroga al Follonica italià. Els portuguesos s’han avançat amb un 3-1, però els italians s’han situat amb un 3-4. L’Sporting ha empatat i ha forçat la pròrroga.