Més hoquei

El Noia i el Vendrell disputaran la final

Copa EsportsPenedès.cat. Els de Sant Sadurní van eliminar el Calafell (4-2) i els del Baix Penedès es van imposar a l'Igualada per 6-5

El Noia Freixenet i el Moritz Vendrell jugaran aquesta tarda (19.00 h) la final de la copa EsportsPenedès.cat que s'està disputant a Calafell. En el torneig femení el títol se'l disputaran el Vilanova i el Voltregà (17.00 h).

Els de Sant Sadurní es van convertir en els primers finalistes en derrotar per 4-2 el Calafell Tot l'Any en un partit en què van remuntar en la segona meitat. Els del Baix Penedès es van avançar al descans amb un 1-2. Dos gols d'Eloi Mitjkans en menys d'un minut en l'inici de la segona part van ser determinants. El Vendrell també va capgirar el resultat del partit en els últims minuts contra el Monbus Igualada. Els igualadins van dominar des de l'inici, 0-2 i 2-3 al descans, però els últims dos minuts van ser dels del Baix Penedès.

El Vilanova i el Voltregà

En el torneig femení la final la disputaran el Vilanova i el Voltregà. Les vilanovines van derrotar per 4-1 a l'Sfèric de Terrassa, tot i que no van solucionar el partit fins als darrers minuts. Les osonenques es van desfer amb força comoditat de l'Olesa de Montserrat, per un molt més clar 8-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)