Més hoquei

Lloret decidirà el títol

La copa femenina. L'Ajuntament i la RFEP han arribat a un acord i els quatre millors equips jugaran al municipal el 15 i el 16 de febrer

L'Ajuntament de Lloret de Mar i la Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) han arribat a un acord perquè el pavelló municipal de la localitat sigui l'escenari de la copa femenina el 15 i el 16 de febrer. Aquesta competició la disputaran els quatre primers al final de la primera volta de l'OK Lliga femenina. Aquest cap de setmana es disputarà la darrera jornada de la primera volta i ja hi ha dos equips classificats, el Manlleu i el Voltregà. Les altres dues places que queden lliures –cap equip hi entra com a organitzador– se les disputaran quatre equips: el Palau de Plegamans, el Vilanova, l'Alcorcón i el Gijón. Tot i quedar una jornada, a tots els falten dos partits per jugar, i menys el Palau de Plegamans, que el disputarà el proper dia 31, la resta afronten una doble jornada de competició. El Girona –l'únic equip gironí en la màxima categoria femenina– no té possibilitats de jugar la copa i en aquesta jornada rebrà el Voltregà, que ja té una plaça assegurada.

Lloret de Mar no ha estat mai l'escenari de la copa femenina però en quatre ocasions s'hi ha decidit el títol de la masculina. El 1978 i el 1992 s'hi va jugar la final, i el 2006 i el 2010 la fase final de vuit equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)