Més hoquei

Els campions, per un costat, els debutants, per l'altre

Hoquei sobre patins. El Voltregà (quatre títols) i el Vilanova (un títol) jugaran la segona semifinal de la copa femenina. El Manlleu i el Palau de Plegamans, que s'estrenen, la primera

El sorteig de les semifinals de la novena edició de la copa femenina que es va fer ahir a l'Ajuntament de Lloret de Mar va determinar que el Manlleu s'enfrontarà al Palau de Plegamans en la primera semifinal que es disputarà demà (16.30 h) i que el Voltregà jugarà contra el Vilanova en la segona (18.30 h). Els dos guanyadors disputaran la final diumenge a la una del migdia. La sort va emparellar per un costat els dos equips que debuten en aquesta competició, el Manlleu i el Palau de Plegamans, mentre que per l'altre costat jugaran els dos equips que ja han guanyat algun títol de la copa femenina, el Voltregà, que en té quatre, i el Vilanova, que en va guanyar un.

L'acte va estar presidit per Lluís Ferrer, vicepresident de la Federació Espanyola de Patinatge, i per Ester Olivé, regidora d'Esports de l'Ajuntament de Lloret de Mar. Tots dos es van mostrar satisfets que la copa femenina es pugui fer a Lloret, una localitat que no té equip femení a la màxima categoria estatal.

Lluís Ferrer va explicar que creia que era una gran oportunitat fer-la a Lloret, ja que des de la federació creuen que és una vila ideal per fer aquests esdeveniments esportius. “A Lloret ja s'han organitzat fases finals de la copa masculina amb èxit i volíem repetir-ho amb la femenina”, va dir Lluís Ferrer. En el sorteig de les semifinals hi van ser presents jugadores i directius dels diferents equips que disputaran aquesta copa femenina.

Semifinals
Dissabte 15
Manlleu - Palau Plegamans
16.30 h
Voltregà - Vilanova
18.30 h
Final
Diumenge 16
Els guanyadors
13.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)