Més hoquei

Final osonenca entre el Manlleu i el Voltregà

Copa femenina. Les de Sant Hipòlit buscaran el seu cinquè títol contra un rival que disputarà la seva primera final i que ho farà amb moltes ganes

MANLLEU5

P. PLEGAMANS3

VOLTREGÀ9

VILANOVA3

La final de la copa femenina serà tot un derbi osonenc entre el Manlleu i el Voltregà. Els dos conjunts es van classificar per a la final que es jugarà avui al pavelló municipal de Lloret de Mar després de superar el Palau de Plegamans i el Vilanova respectivament. El Manlleu no es va poder distanciar del seu rival fins a la segona meitat, mentre que el Voltregà va dominar més clarament el Vilanova, però també va ser en el segon temps quan va aconseguir la golejada. El Voltregà lluitarà per guanyar el seu cinquè títol, mentre que el Manlleu jugarà la seva primera final de la copa femenina.

La primera semifinal la va guanyar el Manlleu en un partit que va començar bé per a les osonenques, però el Palau de Plegamans els va començar a posar les coses difícils a cinc minuts pel descans. Berta Busquets va fer el 2-1 poc abans de la mitja part i va deixar obert el partit amb vista a la segona meitat. El Palau de Plegamans va fer el seu millor joc en els primers minuts de la segona meitat, però no ho va aprofitar. La falta directa marcada per Iolanda Font (3-1) pràcticament va deixar el partit sentenciat. El Palau de Plegamans va fer l'hoquei més bonic, però no va tenir sort i això li va pesar molt. El Manlleu va estar més encertat en les jugades a bola aturada.

La segona semifinal no va tenir color i el Voltregà va dominar clarament. Després del 2-0 en el descans, Natasha Lee va trencar el partit en el minut 22 quan va marcar dos gols de manera consecutiva. El Vilanova ho va notar i el partit va quedar encarrilat. El Voltregà es va mostrar superior, però el Vilanova ho va continuar intentant. Amb el 5-2 de falta directa marcat per Clàudia Miret va semblar que es podia revifar, però un gol de Cristina Barceló un minut més tard va tornar a decantar l'eliminatòria per al Voltregà.

CP MANLLEU: Ester Tosar, Nara López, Anna Casarramona, Laura Vall i Iolanda Font –equip inicial–; Laura Barcons, i Laia Castro. CH PALAU DE PLEGAMANS: Laura Vicente, Berta Busquets, Laura Puigdueta, Carla Masclans i Elisabeth Gurri –equip inicial–; Daniela Maria Membreño i Paula Farrón. GOLS: 1-0 (2') Nara López. 2-0 (10') Laura Vall, de penal. 2-1 (18') Berta Busquets. 3-1 (26') Iolanda Font, de falta directa. 4-1 (36') Nara López. 5-1 (38') Laura Vall, de falta directa. 5-2 (39') Laura Puigdueta, de penal. 5-3 (39') Laura Puigdueta. ÀRBITRES: Pico i Dorina. FALTES: 9 del Manlleu 17 del Palau de Plegamans.
CP VOLTREGÀ: Laia Vives, Natasha Lee, Berta Tarrida, Cristina Barceló i Anna Romero –equip inicial–; Carolina Herrera, Sílvia Jurado, Aina Arxe i Ester Nadal. CP VILANOVA: Caterina Ortega, Patrícia Miret, Maria Figuerola, Mercè Guerra i Clàudia Miret –equip inicial–; Paula Pascual, Maria Còrdova i Maria Briva. GOLS: 1-0 (12') Berta Tarrida. 2-0 (20') Sílvia Jurado. 3-0 (22') Natasha Lee (p.). 4-0 (22') Natasha Lee. 4-1 (25') Marta Figuerola. 5-1 (29') Carolina Herrera. 5-2 (30') Clàudia Miret (f.d.). 6-2 (31') Cristina Barceló. 7-2 (33') Natasha Lee. 8-2 (34') Anna Romero. 9-2 (35') Natasha Lee (f.d.). 9-3 (36') Paula Pascual. ÀRBITRES: Díaz i Rovira, Blava a Caterina Ortega i Mercè Guerra. FALTES: 13 del Voltregà i 13 del Vilanova.