Més hoquei

Folguera contra Folguera

La copa. Albert, entrenador del Lleida, i Carles, component de l'equip tècnic del Barça, nascuts a Bell-lloc d'Urgell, s'enfrontaran a les banquetes en l'últim quart de final de la copa de Lleida

Els germans Albert i Carles Folguera s'enfrontaran en banquetes diferents però ho faran a casa seva, en la copa que es disputa a Lleida, ja que tots dos van néixer a Bell-lloc d'Urgell, a uns quinze quilòmetres de Lleida. Albert Folguera és l'entrenador de l'ICG Software Lleida, el conjunt amfitrió, mentre que el seu germà Carles forma part de l'equip tècnic del Barça i s'ocupa d'entrenar els porters. Tots dos es mostren molt satisfets que la copa es disputi a casa seva. Albert comenta: “Estem molt il·lusionats i contents de veure que la gent s'hi ha abocat, i ara desitgem obrir la ciutat, la província i el club a tota la gent.” Carles, per la seva banda, explica: “Lleida és un dels llocs més bonics per fer-hi un torneig com la copa. És la meva terra, sé que ho faran molt bé i que portaran molta gent al pavelló. La gent de Lleida és molt acollidora i estic convençut que serà una gran edició.” El partit que enfrontarà el Lleida i el Barça serà el que aquesta nit (21.30 h) tancarà els quarts de final, i s'espera que s'omplin les 1.100 localitats disponibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)