OK Lliga

El descens anunciat

Hoquei sobre patins. El Tordera va golejar el Vilanova i el va enviar a la primera estatal, mentre ell feia un pas cap a la permanència

VILANOVA3


TORDERA7

CP TORDERA: Jordi López, Bolcato, Parra, Martos i Castañé –equip inicial–; Aldrich, Carles Torner, Cuenca, Grima i Nuñez. CP VILANOVA: Escofet, Jordi Aragonès, Pàmies, Pujals i Marsal –equip inicial–; Cuevas, Vidal, Ramírez i Briva. GOLS: 1-0 (3') Castañé. 1-1 (3') Pujals, de falta directa. 2-1 (7') Parra, de falta directa. 3-1 (14') Aldrich. 4-1 (22') Martos. 4-2 (28') Marsal 5-2 (32') Castañé. 5-3 (36') Pàmies. 6-3 (39') Castañé. 7-3 (47') Martos. ÀRBITRES: Delfa i Molina. Van mostrar targeta blava a Pujals. FALTES: 12 del Tordera i 14 del Vilanova. COMENTARI: el CP Vilanova va baixar a la primera estatal. El descens dels vilanovins estava anunciat des de l'inici de la competició i va culminar a sis jornades del final de l'OK Lliga. La golejada del Tordera el va enviar a la primera estatal sense haver sumat ni un sol punt en la màxima categoria. La victòria dels torderencs els va servir per fer un pas important cap a la permanència, ja que ara estan a quatre punts de la primera plaça de descens. Els torderencs es van avançar, i tot i l'1-1 dels primers minuts sempre van controlar el partit (4-1 al descans) i no van patir per sumar els tres punts.
L'ESPORTIU
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.