El Tordera sorprèn

Hoquei sobre patins. Els maresmencs es van situar a un punt de la permanència i el Noia haurà de seguir lluitant per jugar la CERS

TORDERA4

NOIA3

El Noia Freixenet va ser sorprès a casa pel Tordera, que va fer un bon partit i es va situar a un punt de la permanència. Els de Sant Sadurní no es van poder assegurar encara la seva participació en la CERS la propera campanya. Tots dos equips van sortir amb ganes, ja que s'hi jugaven molt, però el gol dels maresmencs en el segon minut de joc va fer anar el Noia a remolc durant tot el partit, i els va posar un xic nerviosos. Al descans, s'hi va arribar amb un empat a dos gols i en la represa el Tordera es va tornar a avançar. El porter del Tordera Jordi López va aturar moltes ocasions de perill, i dues rematades de Mitjans van anar al pal. Parra va fer el 2-4. Pau Bargalló va reduir diferències i a tres minuts del final va disposar d'una falta directa per empatar, però el porter Jordi López la va aturar i va assegurar el triomf del seu equip.

NOIA FREIXENET: Lluís Gil, Pau Bargalló, Esteller, Del Amor i Francesc Gil –equip inicial–; Mitjans, Feixas i Julià. CP TORDERA: Jordi López, Bolcato, Parra, Castalé i Martos –equip inicial–, Serra i Cuenca. GOLS: 0-1 (2') Martos. 1-1 (9') Mitjans. 1-2 (13') Castañé. 2-2 (17') Feixas. 2-3 (33') Martos. 2-4 (40') Parra. 3-4 (42') Pau Bargalló. ÀRBITRES: M.T. Martínez i A. López. FALTES D'EQUIP: 8 del Noia i 12 del Tordera. INCIDÈNCIES: Feixas, Mitjans, Pau Bargalló, Julià i el segon entrenador Jordi Roca es van acomiadar de l'afició.