OK Lliga

En joc una plaça de descens i un lloc per jugar la CERS

OK Lliga. En aquesta última jornada, el Tordera i el Lloret lluiten per la permanència a distància, i el Voltregà no depèn de si mateix per anar a Europa la temporada que ve

La darrera jornada de l'OK Lliga decidirà el tercer equip que perd la categoria. Ja ho han fet el CP Vilanova i el Muralla Òptica Blanes, i ara el CP Tordera i el CH Lloret lluiten per evitar l'última plaça. Els maresmencs tenen avantatge, ja que han sumat tres punts més, depenen d'ells mateixos i juguen a casa. De fet, en tenen prou amb un empat i, fins i tot, si perden podrien aconseguir la permanència.

L'única combinació de resultats que podria fer que el Tordera baixés i el Lloret aconseguís la permanència seria una derrota dels maresmencs i un triomf dels selvatans. D'aquesta manera, els dos equips quedarien empatats a 29 punts i el Lloret es mantindria, ja que té l'average al seu favor. Va empatar a Tordera (3-3) i va guanyar per 4-0 a casa.

El Tordera s'enfronta amb l'ICG Software Lleida, un equip que es va assegurar la permanència en l'última jornada. Els maresmencs arriben a aquest important partit després de guanyar els dos darrers que han disputat. Gràcies a això van poder sortir de la zona de descens i agafar els tres punts de marge que tenen ara. Els lloretencs arriben al partit a la pista del Monbus Igualada després d'haver golejat el Vilanova. Fora de casa, però, no han tingut bons resultats i han estat derrotats en els set últims desplaçaments que han fet.

Els altres tres partits d'aquesta última jornada de l'OK Lliga, el Vic-Barça, el Vendrell-Liceo i el Calafell-Vilafranca són intranscendents, ja que no hi ha res en joc.

INTRANSCENDENTS

En tres partits no hi ha res en joc: el Calafell-Vilafranca, el Vic-Barça i el Vendrell-Liceo
El descens
CP TORDERA (29 punts)
Es manté a l'OK Lliga
Si guanya
Si empata
Si perd i el Lloret no guanya
Baixa a 1a estatal
Si perd i el Lloret guanya
CH LLORET (26 punts)
Es manté a l'OK Lliga
Si guanya i el Tordera perd
Baixa a 1a estatal
Si perd
Si empata
Si guanya i el Tordera no perd
La copa de la CERS
CP CERCEDA (40 punts)
Jugarà la CERS
Si guanya
Si empata i el Voltregà no guanya
Si perd i el Voltregà no guanya
No jugarà la CERS
Si empata i el Voltregà guanya
Si perd i el Voltregà guanya
CP VOLTREGÀ (38 punts)
Jugarà la CERS
Si guanya i el Cerceda empata o perd
No jugarà la CERS
Si perd
Si empata
Si guanya i el Cerceda guanya Hoquei sobre patins.

Hoquei patins. Ok Lliga

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
  Descens
Darrera actualització: 07-06-2014 22:30:59

El Voltregà sabrà abans de jugar si ho pot aconseguir

El Voltregà i el Cerceda es disputen la darrera plaça lliure per jugar la copa de la CERS la temporada que ve. El fet que el partit entre el Vilanova i el Cerceda es jugui abans que el Voltregà-Reus, farà que els de Sant Hipòlit sàpiguen abans de començar a jugar si han de lluitar per la victòria i la classificació europea o si ja han quedat sense possibilitats. El conjunt gallec depèn d'ell mateix i, si guanya, anirà a Europa i el Voltregà no. Els osonencs tindran possibilitats si el Cerceda empata o perd a Vilanova, la pista del cuer que no ha puntuat. D'aquesta manera haurien de guanyar el Reus, que no s'hi juga res. Si el Cerceda empata i el Voltregà guanya, els dos equips quedaran empatats a 41 punts i els de Sant Hipòlit aniran a Europa, ja que tenen l'average particular al seu favor. El Voltregà va guanyar a casa per 6-2 i va perdre a Galícia per només 7-4, i per un gol es classificaria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)