Més hoquei

Camps fitxa pel Barça

Hoquei sobre patins. El seleccionador català dirigirà el segon equip i el júnior. El club potencia la formació i també ha contractat l'extècnic de l'Igualada Ramon Peralta

El Barça ha decidit potenciar l'hoquei sobre patins formatiu amb dues noves incorporacions. Jordi Camps, actual seleccionador català, serà el nou entrenador del Barça B i del júnior. Camps té una àmplia experiència com a tècnic, ja que ha dirigit equips com el Lloret, el Voltregà (conjunt amb el qual va guanyar la copa de la CERS el curs 2001/02), el Tordera i el Reus Deportiu. A més, al marge del combinat català, també ha estat seleccionador de Sud-àfrica, Colòmbia i el Brasil. L'altra cara nova serà la de Ramon Peralta, que durà les regnes de l'equip infantil. Peralta va guanyar, entre altres, dues copes d'Europa i dues lligues com a jugador de l'Igualada i va ser 45 vegades internacional. Llicenciat en educació física i amb el títol d'entrenador estatal, ha dirigit el Sitges i l'Igualada.

Finalment, Òscar González, entrenador de l'infantil, passarà a dirigir el juvenil. La coordinació de l'hoquei formatiu continuarà a càrrec d'Edu Castro, que compagina la tasca amb la de segon entrenador del primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)