OK Lliga

Una visita sempre feixuga

OK Lliga. El Barça, líder amb tot de cara amb 5 punts sobre el Liceo a cinc jornades del final, juga avui a Reus un dels duels que sempre fan respecte

El Barça reprèn avui el camí fins ara triomfant cap al títol de l'OK Lliga en una pista força difícil, la del Reus. Tots dos conjunts arriben al derbi català pletòrics. El Reus es va classificar dissabte per jugar la final a quatre de la CERS i s'ha consolidat en el quart lloc, i els blaugrana també van accedir a les semifinals de la lliga europea. Dimarts tots van complir en la lliga. El Barça va vèncer a Cerceda i va aprofitar l'ensopegada del Liceo a Alcoi deixant els gallecs a 5 punts, mentre que el Reus es va imposar a Igualada en un derbi de virus CERH perquè tots dos conjunts acabaven de viatjar dissabte a l'estranger. L'Igualada va obtenir la classificació també en la CERS a Itàlia.

Ni Selva ni Álvarez

El gran problema del Reus és la baixa per lesió de Jepi Selva, que estarà entre tres i cinc setmanes de baixa. Ricard Muñoz, el tècnic del Barça, no pot disposar del davanter Pablo Álvarez, el seu millor golejador, però és obvi que en una plantilla tan àmplia com la del líder la baixa és menys sensible. En la primera volta el Barça es va imposar per 5-1 i tots dos també es van trobar en les semifinals de la supercopa jugada a Reus amb triomf blaugrana (3-2). El Reus ha guanyat 16 dels 18 últims punts.

De reüll, el Moritz Vendrell mirarà el partit per veure si pot acostar-se una mica a la quarta plaça per tornar a jugar la lliga europea. El conjunt de Pere Varias és a quatre punts del Reus i rep el Manlleu, que encara té possibilitats matemàtiques de mantenir-se. El mateix cas és el del Mataró. Tots dos amb 17 punts són a vuit de la permanència que marquen tant el Calafell com el Lleida (25 punts). El Mataró rep el Tordera, que ja ha baixat. El Noia (27 punts) té l'oportunitat de fer un pas cap a la tranquil·litat.

Els gallecs, sense marge

El Liceo, que dimarts va fer un pas enrere significatiu, rep l'Igualada, que els últims dies s'ha fet un tip de fer quilòmetres. El cap de setmana passat va viatjar a Itàlia i avui visita Riazor conscient que el partit serà complicat perquè els gallecs intentaran refer-se de la derrota a Alcoi. L'Igualada no té res a perdre. És desè i lluita per obtenir plaça en la CERS.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)