OK Lliga

Només falta saber el dia i l'hora de la celebració

OK Lliga. El Barça serà campió si puntua a Vic (19.30 h, El Punt Avui TV) però podria haver enllestit el títol abans si el Reus suma a Riazor (16.00 h)

El Barça serà avui merescut campió de l'OK Lliga si puntua a l'Olímpic de Vic contra el tercer millor equip de la competició, que li va prendre el pa del cistell en la final de copa, fet que estimula encara més els blaugrana. El conjunt de Ricard Muñoz té 8 punts de marge sobre el Liceo, el segon, i en falten nou per disputar-se. L'equip blaugrana, el millor equip de la competició, només ha deixat escapar cinc punts en tot el campionat. Per afrontar el duel d'avui, Muñoz no podrà disposar de Matías Pascual, lesionat dissabte passat en el partit contra el Liceo i que és fins i tot dubte per jugar la final a quatre de la lliga europea els dies 2 i 3 de maig a Bassano del Grappa. El Vic, pensant també en la cita continental, farà rotacions. El tècnic Ferran Pujalte ja ha anunciat que Cristian Rodríguez i David Torres descansaran. A més, Titi Roca és dubte.

També es podria donar el cas, però, que els blaugrana sortissin a escalfar amb el títol a la butxaca si abans el Reus puntua a Riazor (16.00 h) en un partit en què el conjunt d'Alejandro Domínguez mirarà de rescabalar-se de la derrota a la pista del Cerceda. Sigui com vulgui, està clar que el Barça serà campió i l'únic que falta és concretar el dia i l'hora. També és evident que al Barça, que revalidarà el títol, li anirà molt bé enllestir el tema com més aviat millor per afrontar amb més tranquil·litat la final a quatre de la lliga europea els dies 2 i 3 de maig a Bassano del Grappa (Itàlia).

En la primera volta, el Vic va perdre per la mínima al Palau (2-1). Els osonencs van perdre a Igualada i malgrat això tenen el tercer lloc i per tant la plaça en la pròxima lliga europea força consolidats amb 6 punts de marge sobre el Vendrell i tot un calendari esquerp amb la visita a
Reus i tancant a l'Olímpic contra el Liceo.

Moritz Vendrell, Reus i Cerceda, una lluita en comú

De la resta, destaca la lluita per la quarta plaça de lliga europea que dirimeixen el Vendrell, el Reus i el Cerceda. També falten per assignar les cinc places de la CERS, tot i que dues, lògicament, seran per als descarts en la pugna per la lliga europea. La resta les discuteixen l'Alcoi, el Voltregà i l'Igualada i el Vilafranca. Per sota, en un altre front més feixuc, el Noia té a casa contra l'Igualada l'oportunitat de posar fi a una lliga per oblidar segellant la permanència. També es troba en la mateixa tessitura el Calafell, que vol tancar per fi l'assumpte a casa contra el cuer, el Tordera. L'altre costat de la moneda el representen el Manlleu i el Mataró. Tots dos són a 7 punts de la utòpica zona de permanència que marquen precisament el Calafell i el Noia quan només en falten nou per disputar-se i haurien de guanyar-ho tot i esperar els errors dels dos equips que tenen damunt seu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)