Més hoquei

Una lliga molt més oberta

Ok Lliga femenina. El Generali Palau Plegamans defensarà a partir d'avui el seu títol de lliga contra aspirants com el Voltregà, el Manlleu o el Gijón

L'Ok Lliga femenina es posa en marxa avui amb una competició de catorze equips que es torna a preveure disputada i emocionant com la del curs passat. El Generali Palau Plegamans defensarà el títol de campió que va conquerir per primer cop en la seva història la temporada passada. D'entrada tindrà rivals com ara el CP Voltregà, el CP Manlleu i l'Hostelcur Gijón que voldran ocupar el seu lloc. La lliga tornarà a estar formada per catorze equips, després que la campanya passada es va disputar amb només tretze. Les tres places d'ascens es van poder cobrir aquesta vegada.

Les novetats són el CP Las Rozas, que debutarà a la màxima categoria estatal, i el CD Santa María del Pilar, que torna a pujar amb el segon equip, després que el primer hagués baixat la temporada passada. Els dos conjunts madrilenys van ser els únics inscrits en la fase d'ascens i com que es disputaven dues places, les van ocupar sense jugar. El tercer equip que va pujar va ser el Cerdanyola CH, que retorna a l'Ok Lliga femenina després de dues temporades d'absència. El conjunt vallesà és un històric de la màxima competició estatal de clubs femenins i va ser el campió de la segona edició, la de la temporada 2009/10, la primera que van disputar els equips catalans.

El campió
Generali HC Palau Plegamans
Els que es van mantenir
CP Voltregà, CP Manlleu, Hostelcur Gijón, CH Mataró, CP Vilanova, Sféric Terrassa, Aqua Igualada femení HCP, CHP Bigues i Riells, CP Alcorcón, Citylift Girona HC.
Les tres novetats
Cerdanyola CH, CP Las Rozas i CD Santa María del Pilar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)