El SHUM deixa escapar la victòria 3' abans de la fi

OK Lliga. Va arribar a guanyar per 0-4, i va encaixar tres gols en 40 segons

ALCOI4
SHUM4

ENRILE PAS ALCOI: Marc Grau, Formatjé, Mangas, Cañellas, Aguilar, Gonzalo Pérez, Carlos Pérez, Figa, Martí i Domènech. SHUM BALDER TÈCNICA: Núñez, Neves, Parra, Ferran Garcia i Lluís Ferrer –equip inicial–; Gelmà, Alexandre Garcia, Tarrés i Ramírez. GOLS: 0-1 (5') Ferran Garcia. 0-2 (9') Neves. 0-3 (27') Neves. 0-4 (38') Neves. 1-4 (44') Cañellas. 2-4 (47') Cañellas. 3-4 (47') Mangas. 4-4 (47') Gonzalo Pérez, de penal. ÀRBITRES: J.A. Ribó i D. Pico. FALTES: 19 de l'Alcoi i 19 del SHUM. COMENTARI: El SHUM Balder Tècnica va deixar escapar la victòria a la pista de l'Enrile Pas Alcoi tres minuts abans del final. Els maçanetencs guanyaven per 0-4 ben entrada la segona meitat però van encaixar tres gols en només 40 segons quan faltaven tres minuts per acabar i només van empatar. El SHUM hauria pogut sortir de la zona de descens amb un triomf però continuarà una setmana en les tres últimes posicions i sense conèixer la victòria, ja que no ha guanyat cap partit en tota la segona volta. Els maçanetencs es van avançar en el minut cinc de partit i quatre minuts després ja guanyaven per 0-2. En la segona meitat es van avançar una mica més gràcies a Diogo Neves, que va estar molt encertat i va fer tres gols (0-4). L'Alcoi, que havia desaprofitat dues faltes directes i un penal, va trobar l'encert de cara a gol en el tram final de l'enfrontament i va aconseguir empatar un partit que semblava que el seu rival tenia controlat.