El Caldes es classifica per primer cop per a la CERS

OK Lliga. Els vallesans van superar amb comoditat el Calafell, ja descendit

CALAFELL1
CALDES5

VALLÈS CALAFELL: Arellano, Romeu, Aguilar, Marc Vergés i Gabarra –equip inicial–; Palau, Gerard Vergés, Esteve, Ortoll i Andreu. RECAM LÀSER CALDES: Campor, Molera, Rovira, Urbano i Roger Acsensi –equip inicial–; Mendes, Alexandre Acsensi, Oller, Pastor i Villena. GOLS: 0-1 (7') Roger Acsensi. 0-2 (9') Rovira. 0-3 (14') Mendes. 0-4 (31') Rovira, de falta directa. 0-5 (32') Rovira. 1-5 (40') Palau. ÀRBITRES: A. López i A. Tavera. FALTES: 12 del Calafell i 13 del Caldes. COMENTARI: El Recam Làser Caldes es va classificar per primera vegada en la seva història per jugar una competició europea, i la propera temporada disputarà la copa de la CERS. Els vallesans van guanyar amb molta facilitat un Vallès Calafell que ja havia baixat de l'OK Lliga fa unes setmanes. Els vallesans van dominar el partit des de l'inici, i amb dos gols molt seguits abans del minut 10 es van situar al davant en el marcador. Poc després va arribar el 0-3, amb què es va arribar al descans. En la segona meitat el Caldes va desaprofitar un penal i poc després va marcar de falta directa. Rovira va fer el 0-5 un minut més tard, i va anotar el seu tercer gol de la jornada. El Calafell va tenir ocasions en els darrers minuts i va marcar el seu gol, però no va transformar dos penals i una falta directa que va aturar molt bé el porter del Caldes, Campor.