L'Alcoi seguirà en la màxima categoria

OK Lliga

ALCOI5
IGUALADA3

ENRILE PAS ALCOI: Marc Grau. Formatjé, Cañellas, Gonzalo Pérez i Carlos Pérez –equip inicial–; Mangas, Aguilar, Figa, Martí i Doménech. IGUALADA CALAF GRUP: Deitg, Bars, Pla, Baliu i Garreta –equip inicial–; Galbas, Muntané, Cèsar Vives, Mendez i Àlex Ferrer. GOLS: 0-1 (24') Garreta. 1-1 (32') Formatjé, de falta directa. 2-1 (35') Gonzalo Pérez. 2-2 (39') Baliu. 3-2 (46') Figa. 4-2 (49') Formatjé, de falta directa. 5-2 (49') Formatjé. 5-3 (50') Mendez. ÀRBITRES: G. Sandoval i R. Burgos. FALTES: 9 de l'Alcoi i 10 de l'Igualada. COMENTARI: L'Enrile Pas Alcoi va vèncer l'Igualada Calaf Grup i seguirà en la màxima categoria una temporada més. Els alcoians no depenien d'ells i necessitaven guanyar i que un dels rivals en la lluita per la permanència, el Lleida i el Lloret, fos derrotat. Els alcoians van haver de lluitar força ja que l'Igualada es va avançar en la primera meitat, i no va ser fins al minut 35 que es va avançar i va acariciar la permanència. L'Igualada va empatar poc després i els alcoians van haver d'esperar fins als darrers minuts per tornar a avançar-se en el marcador, van sentenciar i es van assegurar la permanència.