Ciclisme

Froome torna a la competició

Ciclisme. El britànic, acompanyat de David de la Cruz, disputarà la seva tercera volta de la temporada encara pendent de la resolució de l’UCI sobre el seu control anormal en la Vuelta

El britànic Chris Froome (Sky), quatre vegades vencedor del Tour, reapareixerà a partir d’avui en el Tour dels Alps, que es disputa a Itàlia fins divendres amb un recorregut de muntanya. Froome, encara pendent de la resolució de l’UCI sobre el seu control anormal en la Vuelta a Espanya, només ha participat el 2018 en la volta a Andalusia i en la Tirrè-Adriàtica, amb resultats discrets en els dos casos. La seva intenció és evitar el màxim desgast per encadenar el Giro i el Tour si no hi ha cap sanció pel mig. El president de l’UCI, David Lappartient, ja va avisar fa uns dies que esperava una resolució abans del Tour.

A Itàlia, Froome tindrà al costat el sabadellenc David de la Cruz en una volta que l’equip britànic ha dominat els últims anys amb Geraint Thomas (2017), Mikel Landa (2016) i Richie Porte (2015). Els seus principals seran d’altres escaladors que també preparen el Giro, sobretot el campió italià Fabio Aru (UAE-Emirates) i el colombià Miguel Ángel López (Astana). A banda de De la Cruz en l’Sky també hi seran Philip Deignan, Kenny Elissonde, Sebastián Henao, Salvatore Puccio i Diego Rosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)