Futbol sala

esports

Futbol sala

Preparant el nou curs

Futbol sala. El nou Catgas d'Òscar Redondo comença a entrenar-se i ja ha programat nou partits de pretemporada contra rivals de primera divisió

El Catgas de Santa Coloma de Gramenet jugarà sis partits de preparació durant la pretemporada, tots contra equips de primera divisió. El primer test tindrà lloc el divendres dia 9 contra el Llevant a Teià (2/4 de 7). Després els catalans jugaran a Montmeló contra el Peníscola (2/4 de 8) el 17 de setembre.

L'afició podrà veure a Santa Coloma l'equip d'Óscar Redondo el dia 21 en un duel contra el Palma Futsal. L'equip també participarà en un triangular que es farà a Peníscola (23 i 24 de setembre) contra l'equip local i el Palma Futsal. L'últim duel programat és a València contra el Llevant.

L'equip ha començat aquesta setmana la pretemporada sense una de les seves grans figures, Maxi Rescia, que està concentrat amb la selecció argentina amb la qual jugarà el mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)