Més esport

Pinsach impressiona en el seu debut

Supersport. Remunta 17 posicions i acaba sumant els punts del 14è lloc, a Magny-Cours

Debut difícil amb final positiu per a Xavi Pinsach (Honda-Lorini) en el mundial de Supersport. Amb el 21è lloc en l'engraellat després d'uns entrenaments complicats per la pluja, el pilot de d'ETG Racing va veure's perjudicat per una caiguda múltiple en la sortida i va passar 31è al final de la primera volta. En quatre voltes ja havia guanyat deu posicions i a tres voltes del final va aprofitar els problemes d'Okubo per entrar en els punts. Encara va aprofitar un altre abandonament per pujar al 14è lloc, amb una de les motos amb menys velocitat punta de la graella. Li van faltar dues dècimes per atrapar el 13è.

La cursa la va guanyar Jules Cluzel (MV Agusta), davant de Tuulu (Yamaha) i del company de Pinsach, Alex Badovini.

En Superbikes, doble victòria de Chaz Davies (Ducati), amb el català Jordi Torres (BMW) en catorzena posició en la primera cursa i en setena en la segona. Torres també és setè del campionat.