Futbol sala

El Gironella, més afinat en la final femenina

En la final de la copa Catalunya femenina, el Penya Esplugues Gironella va ser més encertat de cara a gol i va superar el Rubí, fins aleshores campió. No va tardar ni dos minuts a avançar-se l'equip que dirigeix Robert Caneda. Laura Oliva, un de les grans protagonistes de la final, va resoldre una jugada de pissarra per fer l'1-0. Els dos equips van disposar de diverses ocasions per veure el gol però el resultat no va canviar fins ben entrada la segona meitat. Laura Oliva podria haver ampliat les distàncies amb un xut al travesser, però qui va veure porteria va ser Gisela, que, amb un llançament de falta, va empatar la final. A quatre minuts del final, però, el Gironella va tornar a situar-se davant. Després d'avisar amb una rematada al pal, Oliva va tornar a marcar i va fer el 2-1 definitiu.

GIRONELLA 2 RUBÍ 1

PENYA ESPLUGUES GIRONELLA: Raquel, Sandra, Berta Velasco, Laura Oliva i Zoe Juanes –cinc inicial–, Guerrero, Ribes, González, Berta Ramos, Cèlia, Roig i Júlia. CEFS RUBÍ: Nerea, Barbancho, Arantxa, Alba Laguna i Laia Rodríguez –cinc inicial–, Gisela, Ainoa, Glòria Tosti, Villa i Mariona Olivella. GOLS: 1-0 (2') Laura Oliva. 1-1 (31') Gisela Andrés. 2-1 Laura Oliva. ÀRBITRE: Cano i Pacheco. PÚBLIC: uns 500 espectadors al Nou Congost de Manresa.