Tennis

Nadal anuncia que no jugarà la resta del 2016

Tennis. Explica que va arribar als Jocs sense estar ben recuperat de la lesió al canell esquerre i que haver forçat en excés li ha causat “dolor”

Rafa Nadal va anunciar ahir a través de la seva pàgina de Facebook que no jugarà més aquest 2016 per recuperar-se de la lesió al canell esquerre que es va fer a mitjan curs i a pesar que estava en bona disposició per accedir a la copa Masters: és setè en el rànquing del 2016. Va jugar el seu darrer partit contra el serbi Viktor Troicki a Xangai. Nadal argumenta que va tornar a les pistes massa aviat: “No és cap secret que vaig arribar als Jocs curt de preparació i encara no totalment recuperat, però l'objectiu era competir i guanyar una medalla per a Espanya. Aquesta recuperació forçada m'ha causat dolor des de llavors i ara em veig obligat a aturar-me i començar a preparar la temporada 2017. Estic molt trist per no poder jugar la setmana que ve a Basilea, ja que tinc un gran record del torneig i de la final jugada contra Roger Federer l'any passat. Tampoc no seré capaç de competir bé a París-Bercy, on les multituds i la federació francesa sempre m'han tractat tan bé.” Nadal va guanyar dos títols el 2016, el Masters 1.000 de Montecarlo i el Barcelona Open Banc Sabadell i també va arribar al final de Doha.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)