Waterpolo

Waterpolo

Divisió d'Honor

El Sabadell busca el setè títol seguit i el Mataró, destronar-lo

Waterpolo. Roser Tarragó deixa el club maresmenc i torna als Estats Units

L'Astralpool Sabadell inicia avui la defensa del títol de lliga a casa contra el Sant Andreu, tercer en la darrera edició, després d'haver exhibit múscul en la supercopa contra La Sirena Mataró, el màxim aspirant a destronar les vallesanes, campiones les últimes sis temporades.

Les mataronines, campiones de copa i de la copa LEN, són les actuals subcampiones i arrencaran avui a casa contra el CN Rubí, que s'ha reforçat amb les nord-americanes Colleen Barron i Allyson Hansen. El Mataró de Florin Bonca encara està en fase de construcció després d'incorporar la portera Debby Willemsz, Marina Zablith –capitana del Brasil– i la boia Liana Dance. Els problemes són la baixa de Laura López –es va lesionar en els Jocs– i la renúncia de Roser Tarragó, que torna al Golden Bear dels Estats Units, una decisió d'última hora que, segons el club, ha afectat la planificació. Un altre dels equips que s'han reforçat és el CN Terrassa –vuitè el curs passat– de Xavi Pérez, tot i que Marta Recio marxarà cap a Austràlia a mitjan temporada. També ha fitxat les veteranes Noelia Mora i Victoria Barrios i la nord-americana Sierra Smiley. El tècnic diu que volen fer la millor temporada de la història. Les egarenques juguen a la piscina del Madrid Moscardón. El nou CE Mediterrani –5è– de Dani Garcia rep el Saragossa a la piscina Josep Vallès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)