Més esport

Duel de punts d'honor

Hoquei sobre herba. L'Egara i l'Atlètic Terrassa, dos equips d'ADN competitiu, disputen avui (13 h) el primer derbi oficial de la temporada

Can Salas avui viu un partit dels que fan afició. El primer derbi oficial de la temporada enfronta l'Atlètic (4t) i l'Egara (3r), dos conjunts sobrats d'ADN competitiu. “És una cosa que tenim de sèrie els dos equips, però que hem de treballar”, reconeix el tècnic ratllat, Siso Ventalló, que avui (13 h) no podrà disposar de Marc Garcia-Chicote, un dels homes més importants de la seva plantilla. “La rivalitat entre l'Egara i l'Atlètic es mama des de ben petit i això fa que als nanos, des que comencen, se'ls generi aquesta competitivitat innata”, hi afegeix el tècnic groc, Dani Martín.

L'Atlètic, que ha tingut un bon grapat de jugadors entrenant-se amb el combinat sub-21 de la selecció espanyola durant les dues setmanes que s'ha aturat la lliga, no pot fallar si no vol perdre el tren de les primeres posicions de la lliga. “No és del tot transcendental pel que fa al resultat, però un triomf contra l'Egara et dóna una embranzida moral que anirà bé”, explica el tècnic de l'Atlètic, que no podrà disposar de Pol Parrilla, un dels puntals defensius de l'equip.

Pau Quemada, que va fer quatre gols des del penal córner en el derbi de la pretemporada, serà l'home més seguit de l'Egara. “No deixar-li opcions des del penal serà clau”, sentencia Martín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)