Ciclisme

Velocitat a Hostalric

Ciclisme. Àlex Marín s'imposa en la primera i espectacular edició del descens urbà des del castell fins al nucli urbà de la vila selvatana

El CC Hostalric va organitzar diumenge la primera edició de l'espectacular descens urbà de BTT, en què els participants baixaven des del castell fins al nucli urbà. El recorregut era d'un quilòmetre i es va passar per les zones més vistoses de la vila. El podi elit masculí el van formar Àlex Marín (Premià), Guillem Sanz (GAES Orbea) i David Acedo (Premià). Entre les dones les més ràpides van ser Victòria Hernández (Senglanassos), Isabel Falguera (Sant Joan Despí) i Elisabeth Ruiz (BDN Bikes).

Hi va haver 97 inscrits, que van començar els entrenaments a les vuit del matí. Es van fer dues baixades cronometrades, totes dues amb gran èxit de públic. Després de baixar del castell els participants van travessar les hortes medievals i van passar pel carrer Major. Hi va haver obstacles naturals però també artificials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)