Tennis

Més figures enl'estatal

Tennis. Ramos lluitarà pel seu primer títol a Manacor, on es veurà en acció de nou la parella olímpica Nadal-López en els dobles

El mataroní Albert Ramos (27è) i l'asturià Pablo Carreño (30è) seran els favorits del campionat d'Espanya que es jugarà del 12 al 18 de desembre a la Rafa Nadal Academy de Manacor. Ramos va ser finalista el 2012 a Benicarló contra Pablo Andújar. El darrer campió català va ser el rapitenc Albert Montañés, que es va endur el títol al CE Laietà quan es va desfer en la final d'un altre català. Pere Riba. Abans, havien inscrit el seu nom en el torneig Òscar Hernández (2008), Tommy Robredo (2002), Àlex Corretja (1998, 2002 i 2001) i Tomàs Carbonell (1994), els darrers d'una llarga llista de tennistes catalans. També remarca el rellançament del torneig el retorn de Rafa Nadal, que jugarà els dobles amb Marc López, amb el qual van guanyar l'or olímpic. López va guanyar l'estatal el 2015 amb el balear Jaume Munar. El campió individual va ser el malagueny amb passaport canadenc Steven Díez, que va derrotar Munar a Sant Joan Despí (102a edició). En dones no hi va haver edició el 2015 i, el 2014, la campiona de la 88a edició –Sant Joan Despí– va ser la basca Lara Arruabarrena –ara primera cap de sèrie–, que va derrotar la catalana Paula Badosa. L'última campiona catalana va ser Laura Pous (2004, 2010, 2013), que ho tornarà a intentar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)