Futbol sala

El petit que s'ha fet gran

Futbol sala. El Palma, que ha aconseguit colar-se a cops de colze entre els equips grans de la lliga, visita avui (18.30 h, Esport3) el Palau

Sembla complicat entrar en l'elenc de favorits al títol de lliga. Per pressupost i per història, el Barça, El Pozo i l'Inter són els candidats a assolir la lliga. Però, des de fa uns mesos, els entrenadors dels tres grans consideren que el Palma, el rival de demà (18.30 h, Esport3) del Barça, ja està al nivell de les primeres plantilles. Els balears, de fet, eren líders fins fa quatre dies, just abans d'encadenar dues derrotes seguides contra el Santiago i el Magna. El terrassenc Juanito ha aconseguit fer el Palma temible als ulls dels rivals i ha aconseguit formar un grup que se'l creu a ulls clucs. Ni les baixes dels dos jugadors més importants –João Batista i Taffy– l'estiu passat han impedit que enguany segueixin rendint i, fins i tot, hagin golejat (5-0) l'Inter, l'actual líder. Precisament, el brasiler Batista, una de les noves peces del Barça, es veurà avui les cares amb els seus excompanys. “Van ser quatre anys molt bonics. Tenia el dia marcat al calendari”, diu el brasiler, que és un dels jugadors demanats a l'estiu pel tècnic blaugrana, Andreu Plaza. “És un jugador que té les coses molt clares i molt seriós”, comenta Plaza, que considera que l'equip està en un bon moment per afrontar una prova de foc com la d'avui. Sergio Lozano, lesionat de llarga durada, ni amb Bateria, que marxarà al Brasil un parell de setmanes per recuperar-se del genoll, són baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)