Handbol

Handbol

partit de nadal

Carlos Viver anuncia la selecció catalana per al partit contra el Qatar

Handbol. Josep Ibáñez també fa pública la llista del combinat femení que disputarà la Copa de les Nacions el 21 i 22 de desembre a Granollers

Els dos seleccionadors catalans d'handbol, Carlos Viver, del masculí, i Josep Ibáñez, del femení, han fet públic aquest migdia els components dels combinats quadribarrats que la setmana vinent disputaran els partits contra el Qatar (22 de desembre) i la Copa de les Nacions a Granollers (21 i 22).

El conjunt masculí el conformaran: Vicente Álamo (Fraikin BM Granollers) i Ignacio Biosca (Ademar Lleó), com a porters; Mamadou Gassama (Fraikin BM Granollers), Josep Reixach (Bordils), Aitor Ariño (FC Barcelona Lassa) i Adrià Pérez (Fraikin BM Granollers), com a extrems; Adrià Figueras (Fraikin BM Granollers) i Víctor Tremps (FC Barcelona Lassa), com a pivots; Marc García (Fraikin BM Granollers) i Viran Morros (FC Barcelona Lassa), com a especialistes defensius; Marc Cañellas (Fraikin BM Granollers) i Borja Lancina (Bidasoa Irún), com a centrals; Álvaro Ferrer i Arnau Garcia (Fraikin BM Granollers); Eduard Nonó (Bidasoa), Ferran Solé (Tolosa) i Marc Canyigueral (Ciudad Encantada), com a laterals.

L'equip femení el conformaran: Nicole Morales (BM Granollers) i Sílvia Lladró (Castelldefels), com a porteres; Anna Rojas (Granollers), Maria Cadens (Castelldefels), Sara Gil (Porriño), Alba Simón (Anposta) i Míriam González (BM Granollers), com a extrems; Sílvia Ausàs (Alcobendas), Judith Sans (Bera Bera) i Carla Gómez (Mavi), com a pivots; Mireia Torras (Granollers) i Júlia Calduch (Associació Lleidatana), com a centrals; Marina Graell (Associació Lleidatana), Sara Galamba (Granollers), Judith Vizuete (Granollers) i Raquel Ferrés (Sant Vicenç), com a laterals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)