Tennis

El retorn de Nadal-López

Tennis. La parella que es va penjar l'or olímpic va guanyar ahir el seu primer partit en el campionat d'Espanya que es juga a Manacor

El català Marc López i el balear Rafa Nadal (1) van tornar a jugar junts ahir en el seu debut en el campionat d'Espanya que es disputa a l'Acadèmia Rafa Nadal a Manacor després d'haver conquerit l'or olímpic a Rio. López tot just va iniciar dimarts la pretemporada però Nadal li va proposar jugar. En el primer partit van superar els valencians Carlos Taberner i Bernabé Zapata: 6-2 i 6-0. Avui s'enfrontaran en quarts a Rubén Ramírez i David Vega, els tercers caps de sèrie.

Junts a Brisbane

Nadal i López repetiran també a partir del 2 de gener en el primer torneig de l'any a Brisbane, ja que Feliciano López, la parella oficial de Marc López en l'ATP, estarà disputant la copa Hopman a Perth.

En el quadre individual de l'estatal, els quatre primers cap de sèrie masculins i femenins, exempts fins als quarts, entraran avui en escena. El mataroní Albert Ramos (1) s'enfrontarà a Carlos Taberner. L'asturià Pablo Carreño jugarà davant Pablo Vivero. Completen els quarts els duels Rubén Ramírez (4)-Pedro Martínez i Roberto Carballés (3)-Jaume Munar. En noies, la granollerina Laura Pous (4) se les haurà amb la valenciana Tita Torró. Lara Arruabarrena (1) jugarà davant Olga Sáez; Estrella Cabezas contra Sara Sorribes (2) i Silvia Soler (3) contra Paula Arias.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)