Més esport

Handbol

mundial

David Balaguer, en la preselecció

Handbol. L'extrem és una de les novetats de la llista inicial de Jordi Ribera per al mundial, en què també hi són Tomàs, Rivera, Cañellas, Viran i Figueras. Dels dinou convocats, se'n descartaran tres

L'extrem dret català David Balaguer (Nantes) és una de les novetats en la llista de dinou jugadors que afrontaran la preparació per al mundial de França, del 26 al 30 de desembre a Leganés. D'aquesta llista, Jordi Ribera descartarà el porter Xoan Ledo i un altre jugador abans de disputar el torneig d'Irun, del 6 al 8 de gener amb els combinats de l'Argentina, Polònia i Qatar. Després d'aquesta competició, el tècnic català encara descartarà un últim jugador per definir el grup de setze escollits que competiran en el mundial de l'11 al 29 de gener.

L'entrada de Balaguer ha propiciat la sortida del també català Ferran Solé (Tolosa), que havia jugat els dos últims partits amb l'equip estatal. “El David està fent una gran temporada, tant en la lliga francesa com en la competició europea”, va sentenciar Ribera. Els altres cinc catalans convocats són el lateral esquerre Joan Cañellas (Vardar), els extrems Víctor Tomàs i Valero Rivera (Barça Lassa), l'especialista defensiu Viran Morros (Barça Lassa) i el pivot Adrià Figueras (Fraikin Granollers). També es mantenen a l'equip els jugadors del Barça Gonzalo Pérez de Vargas, com a porter, i Raúl Entrerríos, com a central.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)