Més esport

Rècord d'inscrits en els Wind Games

Vol ‘indoor'. Més de 200 voladors de 80 equips participaran en la quarta edició d'aquesta prova

Els Wind Games viuran divendres i dissabte la seva edició amb més participants. Uns 200 voladors de més de 80 equips prendran part en aquesta competició de vol indoor, que tindrà lloc al Túnel de Vent d'Empuriabrava per quarta vegada. Des de la primera edició, la participació ha crescut amb voladors dels Estats Units, Sud-àfrica i tot el continent europeu.

Els Wind Games incorporaran, a més, diverses novetats, com ara l'estrena de tres noves modalitats. Si l'any passat es va incorporar la disciplina d'estil lliure, que després ha format part d'altres competicions internacionals de prestigi, aquest any es podrà disfrutar de les modalitats 2 Way Freestyle, Solo Speed i 4 Speed, a més de les disciplines més tradicionals tant de vol dinàmic com de vol relatiu.

Campionat espanyol

Una altra novetat destacada és la celebració del primer campionat d'Espanya de vol indoor. La competici, reconeguda per la Federació Aeronàutica Espanyola, inclou les disciplines VF Open i 2WD i servirà per determinar els equips de la selecció espanyola en el campionat del món, que tindrà lloc a Montreal (Quebec) aquest mateix any.

El campionat espanyol es comença a disputar avui mateix amb la celebració de les primeres fases classificatòries i continuarà divendres i dissabte. Demà dijous tindran lloc els entrenaments oficials i el sorteig per a les classificatòries de divendres. L'endemà es faran les eliminatòries de quarts de final, semifinals i finals. La competició repartirà premis fins a 7.000 euros.

NOVETATS

Es farà el primer campionat d'Espanya i s'estrenaran dues noves modalitats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)