Atletisme

Guerrero aposta per la velocitat

Atletisme. La migfondista banyolina, segona en el rànquing mundial dels 800 m, lidera el cartell del campionat de Catalunya absolut en pista coberta, on competirà en els 400 metres

Esther Guerrero (New Balance), segona en el rànquing mundial del curs en 800 m (2:01.72), és la cap de cartell del campionat de Catalunya en pista coberta, que es disputa demà a Sabadell. La banyolina, que dimecres va perdre el lideratge de la seva distància preferida a mans de la polonesa Joanna Józwik (2:00.91), ha apostat aquest cop per prendre la sortida en els 400 m amb el propòsit d'afinar la seva punta de velocitat amb vista als 800 m del míting de Catalunya, que afrontarà dimarts en aquest mateix escenari. L'atleta olímpica coincidirà amb Carmen Sánchez (FC Barcelona), que ha fet el salt de distància, de 200 m a 400 m, amb molt bons resultats. La blaugrana lidera el rànquing català amb un registre de 55.51. També promet emocions fortes la prova dels 400 m masculins, en què es veuran les cares els companys d'entrenament Javier Delgado (FC Barcelona) i Xavier Carrion (Fent Camí Mislata). Entre els inscrits en el campionat també destaca la presència de Cristina Lara (FC Barcelona), en 60 m, i Dídac Salas (FC Barcelona), en perxa. Abans, però, els dos atletes del Barça competiran avui en un míting a Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)