Atletisme

Blanco, campió a Caldes

Atletisme. Un miler de participants en la darrera cita del circuit gironí de cros, que era campionat català per a promeses i veterans

Josep Lluís Blanco (la Sansi) va ser proclamat campió de Catalunya de cros veterà en el cros de Caldes, de què la 32a edició va tancar el circuit gironí de cros en una cita que era també campionat català promesa i veterà individual i de clubs, una circumstància que va fer créixer la participació fins al miler d'atletes. El lloretenc (més 40), escapat des del primer quilòmetre, va fer els 5.900 metres en 18:10. Enrique Luque (Ríos Running) va ser segon (i millor més 35) amb 18:15 i Lahcen Harbil (I Run with Leiva) tercer amb 18:37. Per clubs, La Sansi va ser tercer darrere Montornès i I Run with Leiva.

En categoria femenina, la vencedora de la cursa conjunta de 4.000 metres va ser Encarna Núñez (CA Granollers), de més 35 anys, seguida de Clara Angelica Esparza (CE Montornès) i María José Gajete (CA La Sansi). El club de Blanco es va adjudicar el títol per clubs en veterà femení.

Lahcen Ait Alibou Ouahda (CA igualada) i Marina Garcia (AA Catalunya) van obtenir els títols de la categoria promesa, disputats en la cursa conjunta amb sèniors i júniors masculins i que tenia una distància de 9.300 metres. Ouahda, amb 29:06, va treure 13 segons a Yashine Ezzaydouny (Cornellà Atlètic) i 29 a Alexis Rodríguez (FC Barcelona), segon i tercer, mentre que el triomf de Garcia va ser amb 35:42 i 17 i 24 segons d'avantatge respecte de Mercè Guerra (JA Sabadell) i Marina Bagur (FC Barcelona), que van completar el podi femení promesa. Per clubs, el GEiEG va ser tercer darrere l'Igualada i el Laietània, primer i segon.