Més esport

Fourcade, el gran favorit

Biatló. El biatleta de la Llaguna comença dijous, en els relleus mixtos, la seva participació en el campionat del món, en què defensa quatre medalles d'or i una de plata

Martin Fourcade és el gran favorit en el mundial de biatló que demà s'inaugura a Hochfilzen (Àustria). El biatleta de la Llaguna és el principal referent d'aquesta especialitat des de la temporada 2011/12, a partir de la qual ha guanyat totes les copes del món, però ha estat en aquest curs en què el seu potencial ha assolit les cotes màximes. Fourcade ha guanyat deu proves individuals i dues de relleus en la copa del món i lidera la classificació general amb 824 punts, 276 més que el segon classificat, el rus Anton Xipulin.

El seu objectiu, doncs, serà igualar o millorar el palmarès del mundial de l'any passat, en què va guanyar quatre ors i una plata en sis proves. En el total de mundials que ha disputat, Fourcade acumula vint medalles: deu d'or, vuit de plata i dos de bronze. Aquest palmarès el situa en el cinquè lloc de la taula de medallistes del mundial, que lidera el noruec Ole Einar Bjørndalen.

Fourcade farà el seu debut dijous en la prova de relleus mixtos (14.45 h) i disputarà la primera prova individual en l'esprint de dissabte (14.45 h). El seu germà gran, Simon Fourcade, també participarà en el mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)