Ciclisme

Ciclisme

Sant Gregori obre les MTB Challenge

Ciclisme. La del Gironès, diumenge amb 800 inscrits i 79 km, és la primera de les quatre proves del calendari

Sant Gregori obre demà passat les MTB Challenge Series, amb la primera de les seves quatre cites, la del Gironès. I ho fa amb un cartell de luxe, encapçalat per Joan Llordella i Pau Zamora (BUFF Scott MTB Team), Oriol Colomé (Bicis Esteve) i Núria Surià (Surià Bicis), vencedors de curses de referència a la zona com ara la Tramun i la Girona MTB Challenge, la cita embrionària d'aquest calendari i que, aquest 2017 i després de superar els 1.000 participants en les seves dues primeres edicions, passa a tenir tres etapes (29 i 30 d'abril i 1 de maig). Sandra Santanyes (Olympia Factory Cycling Team), l'internacional júnior Jofre Cullell (Megamo), Josep Codinach (Megamo), Carlos Portilla, Ferran Pascual, Oriol Domènech i Marc Donadeu (Scott), el canadenc Alain Miner, Javier Salamero (Berria Bike), Julen Zubero (Ciclos Zubero), Ramon Lozano (La Fàbrica) i la selecció belga de BTT, encapçalada pel divuitè classificat en la cursa de XCO dels Jocs de Rio, Jens Schuermans, són els altres noms de referència d'aquesta cita inaugural del calendari. La Cerdanya, amb seu a Puigcerdà; el Berguedà, a la Pobla de Lillet, i el Maresme, a Vilassar de Mar completen les MTB Challenge Series.

Laberíntic

Canet d'Adri, Adri, Sant Medir, Taialà, Llorà i Santa Afra són els municipis que veuran passar pels seus corriols els 800 participants inscrits per aquesta primera cursa. Un escenari pel qual ja va transcórrer l'Onocobike, la prova solidària per equips que es va disputar a la tardor també amb inici i final a Sant Gregori i que formen un laberint de corriols per la vall del Llémena amb un recorregut que es preveu ràpid. Aquesta primera cursa té un recorregut de 79 km i 1.900 m de desnivell positiu acumulat–les de Puigcerdà (primavera) i la Pobla (estiu) en tenen 90 i 2.300, i la de Vilassar (tardor) 80 i 1.800–. Sant Gregori, a més de la sortida i arribada, tindrà a l'Espai la Pineda el tercer dels quatre avituallaments del recorregut, al quilòmetre 53 i abans d'un dels plats forts del recorregut, el pas per Llorà i les Serres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)