Ciclisme

150 nens al Primavera d'Olot

Ciclisme. El Josep Maria Carrera, el José García per a veterans i la marxa en record a Jakub Chara, cites del cap de setmana passat

El 27è Trofeu Primavera d'Olot, Memorial Josep Maria Carrera de l'Escola de Ciclisme del CC Olot va comptar amb 150 participants de les categories masculina i femenina prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil, l'1 de maig a un circuit de mil metres al pla de Dalt de la capital garrotxina i amb diverses voltes (de a 2 fins a 20) en funció de la categoria; en una cita puntuable per a la copa catalana infantil de carretera.

L'Associació Ciclista Girona va organitzar el memorial José García per a màsters, en un circuit de 13 quilòmetres a Domeny i amb quatre o cinc voltes segons les edats, el vencedor del qual va ser Josep Gironès (Bicis Esteve).

L'activitat ciclista del cap de setmana passat llarg a les comarques gironines, a banda de la Girona MTB Challenge de BTT disputada els tres dies, la va completar la primera edició de la Marxa Cicloturista #eternkuba, que va comptar amb un centenar de participants en una cita d'homenatge al triatleta de Porqueres Jakub Chara, que va perdre la del 17 d'abril de l'any passat mentre feia la Marxa Cicloturista les Goges per un fatal accident. La marxa, de 65 quilòmetres, no era competitiva, però en els darrers 9 d'ascensió a Rocacorba es prenien els temps i els millors van ser Octavi Fontané (Bicis Esteve) amb 29:29 i Anna Vinyoles (CN Banyoles) amb 39:50.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)