Més esport

Albeau acapara tots els títols

Surf de vela. El francès, 22 vegades campió del món, s’assegura el títol en eslàlom i en hidròpter en el GP de Catalunya

El francès Antoine Albeau va aconseguir les victòries en les modalitats d’eslàlom i hidròpter del GP Catalunya Costa Brava de surf de vela 2017, que es va acabar ahir a la platja del Cortal de la Devesa, a Sant Pere Pescador. Albeau, 22 vegades campió del món, ha estat qui s’ha adaptat millor a la nova disciplina de l’hidròpter, estrenada a la Costa Brava com a exhibició, amb tres victòries en les cinc eliminatòries disputades. En eslàlom n’ha guanyat tres de les set que s’han fet i ha demostrat que torna a ser candidat ferm a aconseguir un nou títol mundial.

El podi d’eslàlom el van completar el francès Pierre Mortefon i l’italià Matteo Iachino, mentre que en la nova modalitat el segon i el tercer lloc van ser per al francès Antoine Questel i el danès Sebastian Kornum. Ramon Pastor ha estat el català que ha arribat més lluny tant en una modalitat com en l’altra.

En la 19a edició del campionat el vent ha tingut un comportament excel·lent. En les eliminatòries d’eslàlom ha bufat amb més de 12 nusos i en les d’hidròpter, per sota, i ha permès disputar més eliminatòries que en el conjunt de les dues proves del circuit mundial PWA que han precedit la de la Costa Brava (el Japó i Corea). El golf de Roses ha estat un excel·lent banc de proves per a aquesta nova i espectacular modalitat, que permet que les taules de surf de vela s’elevin un metre per sobre de l’aigua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)