Més esport

Sainz i Triay, finalistes

Pàdel. La catalana i la balear superen les número 1 i avui es juguen el títol de l’Estrella Damm Barcelona contra les Alayeto. Bela-Lima contra Navarro-Gutiérrez, final clàssica masculina

La barcelonina Lucía Sainz i la menorquina Gemma Triay es van classificar ahir per jugar la final de l’Estrella Damm Barcelona superant per 1-6, 6-4 i 7-6 les números 1 del món, Marta Marrero i Alejandra Salazar. El públic del RC Polo, 5.000 espectadors, va empènyer les seves jugadores, que van salvar quatre pilotes de partit i van tancar a la primera. Les seves rivals seran les bessones Sánchez Alayeto (2). Serà la cinquena final de Sainz, que encara no ha guanyat cap títol, i s’escenificarà quan s’acabi la final masculina, que comença a les 12 del migdia. En homes, l’argentí Fernando Belasteguin i el brasiler Pablo Lima (1) jugaran la seva enèsima final contra el sevillà Paquito Navarro i l’argentí Sanyo Gutiérrez (2). Bela-Lima es van desfer de Mati Díaz i Maxi Sánchez per 6-1 i 7-6 (6). Els números 1 van ser superiors en el primer set, però en el segon perdien per 4-6 el tie break i van salvar dues pilotes de set. Navarro-Gutiérrez van derrotar els argentins Franco Stupaczcuk i Cristian Gutiérrez per 6-1 i 7-6 (4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)