Handbol

Handbol

Seduït pel projecte del Sant Martí-Adrianenc

Handbol. Lorenzo Rueda canvia la banqueta del filial blaugrana per la de l’equip del Barcelonès Nord, on mirarà de pujar a divisió d’honor plata

Després d’entrenar l’equip filial del FC Barcelona, Lorenzo Rueda afronta un nou repte en la seva carrera: l’Handbol Sant Martí Adrianenc. “Sí, no és fàcil deixar el Barça. Però hi ha vegades que cal prioritzar altres coses. He gaudit d’uns anys molt bons, però ara em toca fer una altra cosa”, explica a aquest diari. El projecte del segon equip blaugrana és ara la professionalització total de jugadors i tècnics, una cosa que no encaixa amb els plans de Rueda. “Tinc la meva feina i, per tant, el meu camí no passa pel que necessita el Barça B”, explica, en aquest sentit, abans d’afegir que està d’acord amb el canvi de línia que hi haurà en el que ha estat el seu club durant les últimes temporades. “Entenc la decisió del Barça, comparteixo el seu projecte. Els jugadors del filial han de ser professionals, és l’aposta que han de fer”, aclareix.

Lorenzo Rueda va començar a Granollers, on va ser director esportiu i entrenador. Té experiència en totes les categories –primera nacional amb el BM La Roca, divisió d’honor plata amb el Barça B i Asobal amb el BM Granollers– i ara tastarà novament el que és la banqueta d’una entitat modesta. Això sí, amb aspiracions. “L’oferta que més em va atraure de totes les que vaig rebre va ser la del Sant Martí-Adrianenc. Per l’objectiu del club, que és pujar a divisió d’honor plata. Ja fa dos anys que es queden a les portes”, comenta. “Em fa il·lusió. És un projecte nou, un primer equip, hi ha una ciutat al darrere. Em sedueix, sí”, diu també. “Tenim un bon bloc, però mirarem d’incorporar jugadors que ens ajudin a millorar. Ja hem parlat amb alguns i, fins i tot, en tenim de confirmats. Farem una petita sacsejada, acabarem de perfilar la plantilla. No serà una revolució, tan sols quatre retocs que ens permetin arribar als moments decisius amb una plantilla competitiva, superant els problemes físics i les baixes”, argumenta, interpel·lat sobre el grup amb el qual haurà de treballar.

Roi Sánchez, el seu substitut en el Barça B

El Barça no ho ha fet oficial però ahir alguns mitjans especialitzats van anunciar qui serà el substitut de Lorenzo Rueda a la banqueta del filial. Es tracta de Roi Sánchez, que en les últimes dues temporades ha estat segon entrenador del TSV Hannover-Burgdorf, en la Bundesliga. Sánchez, nascut a Vigo fa 33 anys, es va iniciar en l’Acadèmia Octavio de la seva ciutat, on va treballar en les categories de formació i va ser entrenador ajudant del primer equip en la lliga Asobal. Des del 2013 treballa a Hannover, on ha estat ajudant del filial i ara treballa com a tècnic ajudant del primer equip i entrenador de l’equip juvenil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)