Més esport

Esports

Surf de vela

Guillem Segú, campió

Surf de vela. El català venç en categoria juvenil el campionat del món a Salou; Iván Pastor i Blanca Manchón, guanyadors absoluts

En la setmana que es tanca avui, exactament entre el 2 i el 7 de juliol, s’ha celebrat el campionat del món de surf de vela de la classe Raceboard a Salou. Un total de 83 regatistes d’arreu del planeta hi han participat durant les cinc jornades de competició. El català Guillem Segú, del CN Salou, ha estat el guanyador en la categoria juvenil i dinovè en la classificació general masculina. El vencedor absolut en aquesta categoria ha estat l’alacantí Ivan Pastor, amb vuit primeres posicions d’onze proves disputades, segon ha estat el francès Nicolas Huguet i tercer, el brasiler Francisco Pasqualin. Pel que fa a la categoria femenina, la regatista sevillana Blanca Manchón ha estat la guanyadora, amb nou primeres posicions de vuit proves disputades. Segona ha estat la finlandesa Tuuli Petaja-Siren i tercera, la també finlandesa Aleksandra Blinnikka.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)