Més esport

Prats i Tortós guanyen dos ors a la Jeunesse

Rem. Les banyolines van destacar entres els representants catalans que van aconseguir sis medalles, dues d’or i quatre de bronze

Aina Prats i Laia Tortós (CN Banyoles) van guanyar dues medalles d’or en la copa de la Jeunesse que es va disputar a Bèlgica en el 2X. Van ser les més destacades dels representants catalans que van competir amb la federació espanyola en la Jeunesse. Prats i Tortós van guanyar de la mateixa manera les dues proves en les quals van participar en 2X, realitzant uns primers metres molt forts per distanciar-se de les seves rivals i després gestionant el seu avantatge fins a l’arribada. Dissabte van fer un temps de 7:38.25 per davant de les holandeses i diumenge, amb 7:28:67, van guanyar a les britàniques.

Les dues també van aconseguir divendres el bronze en el 8+ del qual també formava part la seva companya en el CN Banyoles Paula Salarich, i Alba Navarro i Laura Mendoza (CN Sant Carles de la Ràpita), Núria Puig (CN Amposta), l’andalusa Carmen Machuca Gutiérrez i l’alacantina Paula Pineda. En la prova de 4 van repetir bronze –el van aconseguir dues vegades–, Alba Navarro, Laura Mendoza, Núria Puig i Paula Pineda. Julia Ros (CN Rem Olímpic Barcelona) va ser tercera en l’1X.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)