Ciclisme

Bescanó reprèn l’activitat

Ciclisme. La Marxa BTT de les 7 Ermites, en el marc de la festa major, va obrir el segon tram de la temporada amb 300 participants

La 20a edició de la Marxa BTT les 7 Ermites de Bescanó va tenir abans-d’ahir 300 participants, malgrat la minsa pluja que va caure abans que es donés el tret de sortida.

La prova, que coincidia amb la festa major de la localitat del Gironès i que suposa el retorn a l’activitat federada a la demarcació en el segon tram de la temporada, tenia un recorregut llarg de 33 quilòmetres i un altre més curt, de 23.

Els més ràpids en la volta llarga van ser Francesc Freixer, Jordi Vila i Ramon Asgleyas i Laura Terrades, Marta Torà i Marta Camprubí. En la curta, els primers d’arribar van ser Santi Sánchez, Pere Sánchez i Roger Recasens i Laia Fores, Mar Martínez i Eva Julià.

Resistència a la Bisbal, dissabte

La Bisbal d’Empordà estrena la Cursa de Resistència de Festa Major, aquest dissabte, en format de resistència. La prova es durà a terme en un circuit de 3 quilòmetres al voltant del qual s’hauran de fer el màxim nombre de voltes durant 3 hores. La prova es pot fer de manera individual (categoria masculina i femenina), parelles i equips de tres. Vall-Llobrega, el 3 de setembre; Besalú, a la Diada, o Maçanet de la Selva, el 17, tenen marxes de BTT programades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)