Golf

Golf

PGA

Mal inici de Sergio García

Golf. El català Pablo Larrazábal tampoc va arrencar bé el PGA (+6) i el basc John Ram va exhibir un gran nivell (-1) en la primera jornada

El drive de Sergio García, el segon classificat el 1999 i el 2008, no va funcionar i va tancar amb 75 cops (+4) la primera jornada del PGA que es juga al Quail Hollow de Charlotte. El castellonenc va arrencar prou bé però dos dobles bogeys a meitat del recorregut el van condicionar. El basc de 22 John Ram –número 6 del rànquing mundial–, en canvi, va tenir una actuació una mica millor (-1). Van acabar per sobre del par del camp (+1) el nord-americà Jordan Spieth i el nord-irlandès Rory McIlroy, dos grans aspirants al títol. Els líders van ser el danès Thorbjorn Olesen i el nord-americà Kevin Kisner (-4), tots dos amb 67 cops. El català Pablo Larrazábal, per la seva banda, no va fer una bona actuació: 77 cops (+6). El barceloní va tenir problemes per trobar els carrers i no va completar cap birdie durant el recorregut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)