fraikin Granollers

Estrena amb bon peu

Handbol. El Fraikin Granollers va marcar el ritme durant 40 minuts, però la reacció final del Logronyo va estar a punt d’esguerrar-li la festa

granollers 30 logronyo 27

FRAIKIN BM GRANOLLERS:Almeida (1), Cabanas (5, 1 p.), Bernatonis (8), E. Pérez (1), Figueras (2), Cañellas (7), Silva (3) –set inicial–, Guàrdia (p.s.), Porras (2), Bela, M. García, Resina (1), Vukasin i Reixach.BM LOGRONYO LA RIOJA:Krupa, Sánchez, Montoro (2), Muñoz (4, 3 p.), Kukic (2), Del Arco (7), A. Fernández (6) –set inicial–; Aguinagalde (p.s.), Kusan (2), Castro (1), Chiuffa (2), Garabaya, i Garciandia (1).PARCIALS:2-2, 4-4, 8-7, 11-9, 12-10, 15-11; 19-14, 22-15, 23-20, 25-23, 27-24 i 30-27.ÀRBITRES:García i Marín. Targeta vermella a Sánchez (51’). Exclusions: Silva (16’) i Resina (25’), per part del Granollers; i Fernández (8’ i 11’), Montoro (13’ i 36’), Kusan (38’) i Garabaya (47’), per part del Logronyo.

Després d’una pretemporada irregular, el Fraikin BM Granollers va començar amb bon peu l’estrena de la lliga Asobal amb una victòria de prestigi contra el Logronyo La Rioja, un altre dels candidats a lluitar per les places d’honor. El conjunt vallesà va controlar el ritme de joc durant bona part del partit, però una fase de desconcert en la segona meitat, en què va encaixar un parcial de 0-6 (23-22), va estar a punt d’esguerrar-li la bona feina anterior. L’equip d’Antonio Rama es va refer del cop i tres gols consecutius de Silva van resultar providencials perquè els locals tornessin a reprendre el fil del partit i s’asseguressin un triomf molt valuós.

En la primera meitat el protagonisme va ser per a dues de les cares noves del curs, Bombom Almeida i Rolandas Bernatonis. El porter brasiler, amb deu aturades (50% d’efectivitat), va ser tota una garantia sota els pals i el lateral lituà va exercir de desembussador i amb sis dianes va ser un dels artífexs que el Granollers arribés a la mitja part amb avantatge en el marcador (15-11).

El vent bufava a favor dels locals, que van ampliar les diferència fins als set gols (23-16). L’aparició d’Àngel Fernández i l’exgranollerí Juan del Arco va capgirar la situació (23-22). Un gol de Cabanas després d’un penal va trencar la sequera, i la connexió de Silva i Marc Cañellas en la primera línia va rematar la feina.